HuurtBeter.nl is in verband met de vakantieperiode gesloten vanaf zaterdag 10 augustus tot en met zondag 25 augustus 2019. Om deze reden worden er in week 33 en week 34 geen bezichtigingen gepland en kunt u ons geen berichten sturen. Vanaf maandag 26 augustus zijn wij u graag weer van dienst.

De beschikbaar per datum van deze woning is verschoven naar 03-12-2019 vanwege renovatiewerkzaamheden! Wij zijn in afwachting van een datum dat de werkzaamheden gereed zijn.

Beschikbaar per dinsdag 3 december
Soort woning Appartement  
Adres Belvédèrebos 219 2715 VM Zoetermeer
Provincie  
Huurprijs/inbegrepen € 680,00
Oppervlakte (m²) 88 m²  
Aantal kamers 4  
Interieur/exterieur Kaal
Bouwjaar 1972  
 
Huurtermijn min/max 12 maanden onbepaalde tijd
     

Woningen van HuurtBeter.nl worden getoond tijdens

 • een openbaar open huis; iedereen is hierbij van harte welkom, zonder eerst aan te melden. Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website.
 • een VIP open huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die (kunnen gaan) voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment is gepland. Deze kijkmomenten zijn niet zichtbaar op onze website.
 • een Super VIP open huis; alleen voor aspirant huurders die bovenaan de wachtlijst staan. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment is gepland. Deze kijkmomenten zijn niet zichtbaar op onze website.

De keuze voor het soort kijkmoment maakt HuurtBeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal.

Belangrijk!

 • Lees altijd eerst de voorwaarden voordat u aanmeldt! Restitutie van het bedrag dat u betaalt voor aanmelding is namelijk niet mogelijk
 • Woningen worden toegewezen op basis van de oudste rechten (inschrijfduur) en de geldende voorwaarden. 
  Uitzonderingen:
  1. de vertrekkend huurder draagt een nieuwe huurder voor;
  2. de eigenaar vraagt ons direct een huurder te plaatsen.
  In deze twee situaties krijgen deze kandidaten voorrang op de wachtlijst.
 • De vermelde huurprijs is onder voorbehoud. De prijs kan wijzigen nadat de woning door ons is opgenomen en de eigenaar de prijs aan de hand van ons advies definitief heeft vastgesteld. 
 • Foto's: afhankelijk van de fase in het verhuurproces delen we soms een beperkt aantal foto's of alleen projectfoto's. Zodra wij meer foto's hebben delen wij deze hier.